Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Onze producten

RVS Schroefpalen

schroefpaal | TerraTechsRVS Schroefpalen zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de paal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van het schroefpaal. Hiermee onderscheiden de MVS© Schroefpalen zich nadrukkelijk van de concurrentie.

Lees meer

TT Extrusie profielen

Solar veldopstelling Schroefpalen | TerraTechsOnze aluminium extrusie profielen zijn multi inzetbaar. Denk daarbij aan tentstokken voor een strechtent of schaduwdoek, of als belangrijk onderdeel voor solar opstellingen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Lees meer

TT Solar componenten

Onze producten - RVS schroefpalenVoor de plaatsing van zonnepalen in het vrije veld hebben wij o.b.v. onze MVS© Schroefpalen een compleet en uitermate doordacht montageconcept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met éénvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch erg gunstig qua kosten.

Lees meer

TT Adapters

Adapters voor MVS© schroefpalenVoor iedere toepassing zijn er diverse adapters beschikbaar, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Of u nu denkt aan een toepassing voor bruggen en brughoofden, steigers, loopvlonders, beschoeiingen, vijvers, hekwerken, carports er is altijd een passende adapter.

Lees meer

TT Koppelingen

Onze producten - RVS schroefpalenVoor iedere toepassing in tuin en bouw zijn er diverse koppelingen passend bij onze MVS Schroefpalen en extrusieprofielen beschikbaar, voor zowel particulier als professioneel gebruik. Koppelingen en de bijpassende bevestigingsmiddelen en montagebeugels zijn perfect op elkaar afgestemd en op elke klus.

Lees meer

Montagebeugels

Schroefpalen | TerraTechsVoor iedere toepassing/adapters etc zijn er diverse montagebeugels beschikbaar.

Lees meer

TT Gereedschappen

Gereedschappen voor MVS© schroefpalenOnze gereedschappen zijn speciaal ontworpen om samen met de MVS© Schroefpalen het werk zo effectief en licht mogelijk te maken.

Lees meer