Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Drukbezochte stand van TerraTechs op Solar Solutions 2019!

Solar solutions | TerraTechs

Solar Solutions 2019 is weer voorbij! Verspreidt over 3 dagen dit jaar, was op onze drukbezochte stand een deel van een Solar [parkeerplaats] overkapping te zien. Het bijzondere hieraan was, was dat er gebruik is gemaakt van een combinatie van de aluminium onderdelen met Douglas houten spanten en staanders én [semi] transparante zonnepanelen.

Veel mensen lieten zich dan ook door onze opvallende opstelling inspireren, om zo tot nog andere Solar overkappingstoepassingen te komen. Ook de transparante zonnepanelen bleken een goede toevoeging aan ons Parking concept te zijn. Niet alleen is het onder de overkapping aangenaam licht, maar ze maken de overkapping ook nog eens waterdicht door de dakpansgewijze manier waarop ze gemonteerd worden! Kortom, wij kijken terug op een geslaagde beurs!

Drukbezochte stand van TerraTechs op Solar Solutions 2019! - RVS schroefpalen Drukbezochte stand van TerraTechs op Solar Solutions 2019! - RVS schroefpalenDrukbezochte stand van TerraTechs op Solar Solutions 2019! - RVS schroefpalen