Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Extra zware Schroefpalen

Extra zware schroefpalen

Extra zware schroefpalen van RVS zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de, uit 100 % RVS304 gemaakte schroefpaal, de grond in worden gedraaid om zo een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit goed mogelijk door de ‘niet grondverdringende’ eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van het schroefpaal. Hiermee onderscheiden de Schroefpalen zich nadrukkelijk van de concurrentie. Zodra de Schroefpalen op het juiste niveau zijn geplaatst, kan er op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden m.b.v. Adapters om zo voor elke toepassing een perfect passende oplossing te bieden. Schroefpalen worden ook wel Grondankers, Schroefankers of Schroeffundering genoemd.

Voor de zwaardere tuinhuizen en blokhutten hebben wij sinds kort ook extra zware Schroefpalen, met een holle buis van Ø76,1 mm en schoepen van Ø175 mm. Deze paal heeft een nog betere drukweerstand, geschikt voor de zwaardere projecten. Kortom wat uw klus of wat de bodemgesteldheid ook is, we hebben altijd een passende TerraTechs Schroefpaal beschikbaar.

Schroeffunderingen zelf plaatsen of laten plaatsen?

De betere klusser zal zeker goed in staat zijn om zelf de schroeffunderingen te plaatsen. Of dit altijd de beste keuze is, is afhankelijk van het project. Bij het plaatsen van meerdere schroeffunderingen verdient het misschien aanbeveling dit door de vakmensen te laten doen.

Extra zware Schroefpalen - RVS schroefpalenExtra zware schroefpalen

Voordelen van onze extra zware Schroefpalen:

  • 100% RVS
  • Nog betere drukweerstand
  • Lengtes 200, 149,5 en 95 cm verkrijgbaar
  • Maximaal te belasten tot 7500Kg [mits afgesteund op een stabiele grondlaag]
  • Rekentechnisch uitgaan van een belasting van 3750Kg
  • Nog beter indraaibaar, door de grotere diameter van de holle buis

Benieuwd naar het assortiment en/of de toepassingen?

Button

Over TerraTechs

      √   Duurzaamheid
      √   Kwaliteitsproducten
      √   Innovatie
      √   Maatwerk
      √   B2B en Particulier
      √   Infrastructuur
      √   Modulair
      √   Partner van NL GreenLabel