Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Modulaire Solar carport of parkeerplaats-overkapping

Modulaire Solar carport of parkeerplaats-overkappingModulaire Solar carport of parkeerplaats-overkapping

Modulaire Solar parkeerplaats-overkapping

Ruimte is altijd schaars in Nederland, maar als u gebruikt maakt van onze parkeerplaats overkapping met zonnepanelen levert dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto’s op te laden en wordt de complete ruimte en zelfs de rijbanen ook nog eens zeer praktisch benut. Zeer duurzaam maar ook ruimtebesparend.

Recent hebben wij ons modulaire concept voor de vrije veld opstellingen verder uitgebreid voor Solar Carports, zodat wij daar inmiddels bijna vlak-vullende modulaire oplossingen kunnen bieden. Inmiddels kunnen wij met dit concept vrije overspanningen realiseren van maximaal 8 x 8 m. per module.

Dat is natuurlijk niet alleen interessant voor grote parkeerterreinen, waarbij dan zelfs de rijbanen overkapt kunnen worden (zoals is getekend), maar ook voor diverse agrarische toepassingen, waarbij de vruchtbare grond daaronder gewoon benut kan worden. Ook op parkeerdaken van b.v. winkelcentra komen deze oplossingen volledig tot hun recht.

Solar Carport concept | TerraTechs 

Schroeffundering Solar Parking

Onze Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van
de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering
van o.a [Solar] carports en garages. Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid. Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Eenvoudig en compleet Solar parking/parkeerdek systeem

  • Fraai aanzicht door het aluminium frame
  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatie-verhouding

 

Informatie aanvragen