Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Over Terratechs

TerraTechs ontwikkelt, produceert en verkoopt MVS© Schroefpalen, die de fundering van outdoor objecten tot een éénvoudige klus maken. Daarbij onderscheiden wij ons op de volgende aspecten:

Analyseren & Adviseren

Indien u een mogelijke toepassing heeft voor onze Schroefpalen kunt een e-mail sturen met daarin kort een omschrijving van uw project. Wij komen dan op hele korte termijn met een concept oplossing en in vele gevallen ondersteund met concept tekening. Indien voldoende gegevens bekend zijn, zal u een offerte worden toegestuurd. Natuurlijk kan het geheel ook even telefonisch worden doorgesproken.

Goede service en begeleiding 

Ondanks dat MVS© Schroefpalen reeds 10 jaar op de markt is en bestaat uit uiterst betrouwbare RVS componenten kunnen er altijd vragen zijn over de specifieke toepassing of b.v. over de montagevolgorde. Daarbij geven wij intensieve begeleiding om de drempel voor het toepassen van onze schroefpalen zo laag mogelijk te maken. Tevens is er een heel scala aan montagemiddelen beschikbaar om in alle mogelijke situaties u volledige service te kunnen verlenen.

Honderden nieuwe klanten

Aangezien de voordelen van de MVS© Schroefpalen in de markt steeds duidelijker worden, is er een olievlek effect ontstaan, waarbij er niet alleen steeds meer klanten ons weten te vinden, maar er ook steeds meer toepassingen blijken te zijn. Ook is de belangstelling voor TerraTechs in andere landen zich op soortgelijke wijze aan het verspreiden.

Goede nazorg & Garantie

Mede door het duurzame karakter van MVS© Schroefpalen, waarbij zelfs na jarenlange toepassing nog weer hergebruik mogelijk is van de schroefpalen, bieden wij jarenlange nazorg en garantie op onze producten.

Levering aan huis

Indien gewenst is het mogelijk om de ankers op het project zelf aan te leveren. Graag horen wij even van u of hier uw voorkeur naar uit gaat.

Kosteloze offerte

Zoals reeds aangegeven bieden wij uitgebreide ondersteuning bij de toepassing van onze Schroefpalen. Naast de gebruikelijke standaard prijslijsten, verstrekken wij in relevante situaties een kosteloze offerte, waarin duidelijk wordt wat er allemaal nodig is voor het project, wat er geleverd wordt en voor welke prijs.