Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Portrait veldopstelling: enkele, dubbele of meervoudige rij

Portrait veldopstellingen zijn, dankzij ons innovatieve Solar Montageconcept, op alle denkbare manieren mogelijk. Denk dan bijvoorbeeld aan een enkele rij, dubbele rij of zelfs een meervoudige zonnepanelen veldopstelling. Verder zijn de opstellingen ook onder verschillenden hoeken mogelijk, 15, 20 of 30 graden. Onze veldopstellingen zijn geschikt voor alle types zonnepanelen en worden uiteraard zonder de zonnepanelen geleverd. Iedere installateur kan onze veldopstelling plaatsen.

Solar veldopstellingen o.b.v. onze RVS Schroefpalen

Voor de plaatsing van zonnepanelen veldopstellingen hebben wij op basis van onze RVS Schroefpalensysteem een compleet en uitermate doordacht montageconcept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met éénvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch erg gunstig qua kosten.

Portrait; Enkele rij panelen

Een enkele rij opstelling is lekker laag en valt minder in het landschap op. Met name belangrijk als u b.v. vanuit huis niet tegen uw zonnepanelen veldopstelling aan wilt kijken. Om toch genoeg opbrengst te genereren is het plaatsen van een tweede opstelling een optie.

Portrait veldopstelling: enkele rij

Portrait veldopstelling: enkele rij

Portrait; Dubbele rij panelen

Misschien wel het meest voorkomend is de dubbele rij opstelling. U heeft zo al een aanzienlijke opbrengst maar is desgewenst ook in combinatie met een enkele of meervoudige opstelling te plaatsen.

Portrait zonnepanelen veldopstellingPortrait zonnepanelen veldopstellingPortrait zonnepanelen veldopstelling

Portrait; Meervoudige rij panelen

Wilt u een hoge opbrengst maar heeft u niet de ruimte om bijvoorbeeld meerdere opstellingen te plaatsen, dan kunt u ook kiezen voor een opstelling met meervoudige rijen panelen. Of juist om zo efficient mogelijk een opstelling te maken kan dat ook een combinatie met een enkele of dubbele rij zijn.

Portrait zonnepanelen veldopstelling


Waarom ons Solar montage-concept?

   Het concept is een Nederlands product
   Het concept is universeel en modulair
   Het concept is toepasbaar in alle bodemsoorten
   Het concept is C2C; eenvoudig her te gebruiken
   Het concept is geschikt voor alle merken
   Het concept is direct 100% te belasten

 

Informatie aanvragen