Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Schroefpalen van RVS

Schroefpalen van RVS zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die veel voordelen heeft. Op simpele wijze kan de, uit 100 % RVS304 gemaakte schroefpaal, de grond in worden gedraaid om zo een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de ‘niet grondverdringende’ eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van het schroefpaal. Hiermee onderscheiden de Schroefpalen zich nadrukkelijk van de concurrentie. Zodra de Schroefpalen van 100% RVS op het juiste niveau zijn geplaatst, kan er op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden m.b.v. Adapters om zo voor elke toepassing een passende oplossing te bieden. Bovendien zijn er een hele reeks bevestigingsmiddelen beschikbaar om ook direct tegen de paal aan te kunnen monteren. Schroefpalen worden ook wel Grondankers, Schroefankers of Schroeffundering genoemd.

Schroefpalen van RVS

Voordelen van onze Schroefpalen

  • 100% RVS
  • Uit voorraad leverbaar
  • Maximaal te belasten tot 3000Kg [mits afgesteund op een stabiele grondlaag]
  • Rekentechnisch uitgaan van een belasting van 1500Kg
  • Maatwerk lengtes tot wel 6000 mm mogelijk, op aanvraag

Schroefpalen van RVS

Schroefpalen van RVS

Onze RVS schroefpaal is:

   een Nederlands product
   universeel en modulair
   toepasbaar in alle bodemsoorten
   maximaal duurzaam: min. 50 jaar
   C2C; eenvoudig her te gebruiken
   direct 100% te belasten
   toepasbaar in water, bv in vijvers

 

Informatie aanvragen

 

Schroefpalen van RVS

Bij alle lengtes dienen de schroefpalen in een stabiele grondlaag terecht te komen en uiteraard zonder stenen, puin of leidingen.

Vooral bij veengrond en natte klei zou twijfel kunnen bestaan over afdoende draagkracht van de grond. Eventueel moet/kan dan een langere lengte (tot 6000mm!) schroefpaal worden toegepast.

De Schroefpalen kunnen onder normale omstandigheden met gemak op handkracht de grond in gedraaid worden, maar moeten dan wel Ø40mm voorgeboord worden tot een diepte van 300-400mm.


DOWNLOAD HIERONDER ONS COMPLETE PRODUCTOVERZICHT

Meerprijs M20 binnendraad - RVS schroefpalen

 

Nieuw! Voor iedere klus een passende schroefpaal!

We hebben sinds kort een lichtere versie L=590mm, de zogenaamde schroefanker en een dubbele wokkel versie, in meerdere lengtes. Met name naar de Dubbele wokkel variant was veel vraag. Deze uitvoering is gericht op slecht dragende grond zoals veen en natte klei. Het haalt de maximaal mogelijke draagkracht uit de bovenlaag en voorkomt dat je tot 10-20m diepte moet om steun te zoeken. De Light versie is bedoeld voor de lichtere toepassingen of waarbij er meerdere gecombineerd worden. Voor de zwaardere tuinhuizen en blokhutten hebben wij sinds kort ook de extra zware schroefpaal, met een buis van Ø76,1 mm. Deze paal heeft een nog betere drukweerstand, voor bij de zwaardere projecten. Kortom wat uw klus of wat de bodemgesteldheid ook is, we hebben altijd een passende TerraTechs Schroefpaal beschikbaar.

Meerprijs M20 binnendraad - RVS schroefpalen


Meerprijs M20 binnendraad - RVS schroefpalenMeerprijs M20 binnendraad - RVS schroefpalen