Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Solar Carport Oost-West

Solar Carport concept van TerraTechs Solar Carport concept van TerraTechs Solar Carport concept van TerraTechs

Universeel ruimtebesparend Solar Carport Oost-West concept

Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gelukkig gratis gebruik van kunnen maken. En als u dit combineert met bijvoorbeeld een carport of een overkapping met zonnepanelen levert u dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto op te laden. Praktisch en zeer duurzaam dus. Onze Solar carports zijn geschikt voor alle types zonnepanelen maar worden zonder de zonnepanelen geleverd. Iedere installateur kan onze carport plaatsen.

 

Maak het uzelf nog gemakkelijker, want met ons flexibele Oost-west Solar systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar carport of desgewenst zelfs een complete en grote Solar parkeerplaats overkapping samen. De basis bestaat uit een Solar dakmodule van 6 x 6 meter, met 24 zonnepanelen, deze is zeer geschikt om snel en makkelijk b.v. een grote Parkeerplaats overkapping of Carport [op TT schroefpalen] te maken.

Overige toepassingen

Deze is zelfs te gebruiken als een drijvende en ruimtebesparende toepassing. In drogere en hetere [ontwikkelings] gebieden kan deze module ook op bijvoorbeeld een zeecontainer worden gemonteerd. Tevens staat de container hiermee meteen in de schaduw.

Solar Carport concept dubbelCarport i.o.v. Beter Duurzaam te Apeldoorn

De module is eenvoudig uit te breiden tot grotere systemen, maar ook makkelijk op te schalen tot een basis module van 12 x 6 meter waarmee dubbel diepe parkeerplaatsen moeiteloos ingevuld worden. Zelfs een anderhalf versie is mogelijk, afhankelijk van de ruimte die u heeft.

Solar Carport Oost-West - RVS schroefpalen

Op deze manier is het niet alleen praktisch en duurzaam maar ook ruimtebesparend. Deze dakmodule heeft een uitermate gunstige prijs/prestatie verhouding!

Solar Carport concept | TerraTechsSolar Carport concept | TerraTechs

Basis module

Als Solar Carport van 6×6 meter in ideale oost-west opstelling, is deze versie geschikt voor twee [elektrische] auto’s naast elkaar of natuurlijk ook bruikbaar voor andere toepassingen, zoals een overkapping voor [meerdere] land- en tuinbouw machines of zelfs als een weidestal voor klein en groot vee.

Schroeffundering Solar Carport

Onze Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering van o.a [Solar] carports en garages. Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid.

Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Eenvoudig en compleet Solar Carport systeem

  • Fraai aanzicht door het
    aluminium frame
  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatie-
    verhouding

Solar Carport concept anderhalfSolar Carport Oost-West - RVS schroefpalenCarport i.o.v. Beter Duurzaam te Apeldoorn

Informatie aanvragen