Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Solar parkeerplaats-overkapping

Solar parkeerplaats-overkapping | TerraTechs

Oost-West Solar parkeerplaats-overkapping

Ruimte is vrij schaars in Nederland, maar als u gebruikt maakt van onze parkeerplaats-overkapping met zonnepanelen levert dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping kunt u namelijk ook nog eens gratis energie opwekken en wordt de complete ruimte zeer praktisch benut. Zeer duurzaam maar ook zeer ruimtebesparend dus.

Met ons flexibele Solar parking systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar parking of Solar parkeerplaatsoverkapping samen. Door het flexibele systeem kan er zowel gebruik gemaakt worden van aluminium T-sleufprofielen, als ook van houten palen en spanten, dit alles uiteraard gefundeerd op onze RVS Schroefpalen. Door meerdere van deze modules aan elkaar te koppelen, kunnen er hele grote overkappingen gerealiseerd worden, waarbij zelfs de rijbaan overkapt kan worden. Door het gebruik van speciale [semi] transparante zonnepanelen kan deze carport waterdicht gemaakt worden. Door semi-transparante zonnepanelen te gebruiken is de lichtopbrengst onder de Solar carport ook nog eens veel hoger. De transparantie van het zonnepaneel is in verschillende gradaties verkrijgbaar. Het is natuurlijk wel zo dat hoe transparanter het zonnepaneel is, hoe minder de feitelijke energie-opbrengst zal zijn. Verder is er optioneel ook een dakgoot te plaatsen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Schroeffundering Solar Parking

Onze Schroefpaalfundering in de (semi-) permanente bouw, is een uiterst betrouwbare fundatie door het grote draagvermogen en trekweerstand van de RVS schroefpaal. Dit maakt het uitermate geschikt voor de fundering van o.a [Solar] carports en garages. Het draagvermogen wordt onder andere bepaald door de bodemgesteldheid. Door de schroefpaal tot in de vaste ondergrond te draaien tot er een vaste consistentie is bereikt, is het draagvermogen ca. 30 kN. Over het trekvermogen kan gesteld worden dat dit ook erg hoog is, maar eveneens erg veel te maken heeft met de vastheid van de bodem boven de verankering. Ook het aantal schroefpalen dat toegepast wordt speelt natuurlijk een belangrijke rol in de stevigheid van het geheel.

Solar parkeerplaats-overkapping - RVS schroefpalenSolar parkeerplaats-overkapping - RVS schroefpalen

 

Eenvoudig en compleet Solar parking systeem

  • Fraai aanzicht door het aluminium frame
    eventueel i.c.m. gebruik van hout
  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatieverhouding

 

Informatie aanvragen