Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Toepassingen

Er zijn diverse toepassingen voor het gebruik van de schroeffundering, bijvoorbeeld als fundering voor zonnepanelen tot en met de aanleg voor zwembaden. Het is allemaal mogelijk met onze RVS schroefpalen van MVS©. 

Zonnepanelen

solar veld opstelling

MVS© schroefpalen zijn hét alternatief voor alle fundering- en constructiemethoden. Bij uitstek geschikt voor [snelle] plaatsing van zonnepanelen in het vrije veld.

 

Lees meer

Solar Carport Concept

Solar Carport | TerraTechs

Met ons flexibele Oost-west Solar systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar carport of desgewenst zelfs een complete Solar parkeerplaats overkapping samen.

 

Lees meer

Vijvers

Schroeffundering vijver

Door de toepassing van MVS© kunnen probleemloos vijvers in elke vorm en maat worden geconstrueerd. En met elke denkbare rand worden afgewerkt.

 

Lees meer

Garages en Carports

Toepassingen - RVS schroefpalen

Het installatiegemak en de zeer snelle bouwtijd en de grote duurzaamheid maken MVS© tot hét alternatief voor alle fundering- en constructiemethoden.

 

Lees meer

Overkappingen

Schroeffundering veranda

Door de ‘kant-en-klaar’ MVS© bouwmodules zijn alle constructies, zonder bewerkingen van de ondergrond en de onderdelen zelf, zeer snel te plaatsen.

 

Lees meer

Zwembaden

Schroeffundering zwembad

Allerlei soorten zwembaden kunnen door toepassing van het praktische systeem zeer snel, uiterst fraai en maximaal duurzaam en ook nog in elke stijl worden gebouwd.

 

Lees meer

Vlonders & bruggen

Schroeffundering vlonder

MVS© is  o.a. ook toepasbaar voor vlonders en/of bruggen, waarbij de schroefpalen door het folie heen en toch blijvend waterdicht kunnen worden aangebracht.

 

Lees meer

Overige toepassingen

Schroeffundering stretchtent

De TerraTechs producten voor o.a. stretchtenten, tuinschermen, hekwerken en overige afscheidingen worden compleet als bouwpakket geleverd.

 

Lees meer