Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Wat is een Schroefpaal?
Schroefpalen worden ook wel Grondankers, Schroefankers of Schroeffundering genoemd en zijn een alternatief voor betonnen funderingen. Onze schroefpalen bezitten een niet-grondverdringende eigenschap door de holle buis en kunnen vaak handmatig de grond worden ingedraaid tot er een solide ondergrond is bereikt. U hoeft voor uw schroeffundering dus geen grond meer af te voeren, gaten te graven en zware materialen af te voeren.

Kan ik met jullie schroefpalen ook mijn tuinhuis of veranda funderen?
Ja zeker kan dat. Onze schroefpalen zijn zeer geschikt om tuinhuis en carport te funderen. Iedere schroefpaal is tot 3000 kg te belasten en is ook op trek te belasten. Met onze bijpassende adapters is het makkelijk boven de grond verder te gaan.

Wat als er leidingen of kabels in de grond zitten?
Voordat de schroeffundering kan worden geplaatst, kunt u een Oriëntatieverzoek CLIC aan vragen bij het Kadaster. Dit gaat zeer eenvoudig via www.kadaster.nl. De kosten hiervan zijn € 19,-. U ontvangt dan een overzicht van alle leidingen en kabels op uw kavel.

Kan ik mijn Schroeffundering ook zelf plaatsen?
Ja zeker, mits u een handige doe-het-zelver bent. De RVS Schroefpalen zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem. Op eenvoudige wijze kan de schroefpaal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van de RVS schroefpaal. Daarna kan er makkelijk worden verder gegaan met diverse adapters en koppelingen voor bovengrondse afwerking.

Waarom kies ik voor een vrije veldopstelling met zonnepanelen?
Wanneer uw dak niet geschikt is voor panelen of u heeft liever geen zonnepanelen op uw woning, dan kunt u kiezen voor een vrije veldopstelling. Het voordeel van een vrije veldopstelling is dat het met ons systeem snel en makkelijk te installeren is. Ons systeem is zeer duurzaam en solide. Ook kunnen de panelen optimaal gesteld worden om een maximale opbrengst te garanderen.

Hebben jullie een showroom?
We hebben geen showroom, maar wel voldoende producten op voorraad. Het is eventueel mogelijk om onze producten te bezichtigen, maar dat kan alleen op afspraak.

Ik heb een andere vraag
Voor andere vragen kun je een mail sturen