Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

RVS Verlengpalen

Schroefpalen van RVS zijn een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de, uit 100 % RVS304 gemaakte schroefpaal, de grond in worden gedraaid om zo een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit goed mogelijk door de ‘niet grondverdringende’ eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van het schroefpaal. Hiermee onderscheiden de Schroefpalen zich nadrukkelijk van de concurrentie. Zodra de Schroefpalen van 100% RVS op het juiste niveau zijn geplaatst, kan er op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden.

Waarom verlengpalen?

Bij alle lengtes dienen de schroefpalen in een stabiele grondlaag terecht te komen en uiteraard zonder stenen, puin of leidingen. Omdat deze stabiele grondlaag soms op een grotere diepte zit, kan het nodig zijn om met verlengpalen te werken. De verlengpalen zijn 1,5m lang, en zijn verkrijgbaar als een verlengpaal met een 2-voudige wokkel of als alleen een verlengpaal. Deze verlengpalen zijn heel simpel te monteren op de gewone schroefpaal. De extra wokkel zorgt uiteraard voor nog meer stabiliteit en draagkracht in de bodem.

Let op: Vooral bij veengrond en natte klei zou twijfel kunnen bestaan over afdoende draagkracht van de grond. 

De Schroefpalen kunnen onder normale omstandigheden met gemak op handkracht de grond in gedraaid worden, maar moeten dan wel Ø40mm voorgeboord worden tot een diepte van 300-400mm.

RVS Verlengpalen - RVS schroefpalen
Onze RVS verlengpalen zijn:

   Een Nederlands product
   Universeel en modulair
   Toepasbaar in alle bodemsoorten
   Maximaal duurzaam: min. 50 jaar
   C2C; eenvoudig her te gebruiken
   Direct 100% te belasten
   Toepasbaar in water, bv in vijvers

 

DOWNLOAD HIERONDER ONS COMPLETE PRODUCTOVERZICHT


RVS Verlengpalen - RVS schroefpalen

 

Informatie aanvragen