Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Waterdichte Oost-West Solar Carport

Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gelukkig gratis gebruik van kunnen maken. En als u dit combineert met bijvoorbeeld een carport of een overkapping met zonnepanelen levert u dat een dubbel voordeel op. Naast een moderne overkapping heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto op te laden. Praktisch en zeer duurzaam dus.

Waterdichte Oost-West Solar Carport  Waterdichte Oost-West Solar Carport  Waterdichte Oost-West Solar Carport - RVS schroefpalen

Maak het uzelf nog gemakkelijker, want met ons flexibele Oost-west Solar systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar carport of desgewenst zelfs een complete en grote Solar parkeerplaats overkapping samen. De basis bestaat uit een Solar dakmodule van 6 x 6 meter, met 24 zonnepanelen, deze is zeer geschikt om snel en makkelijk b.v. een grote Parkeerplaats overkapping of Carport [op TT schroefpalen] te maken. Op deze manier is het niet alleen praktisch en duurzaam maar ook ruimtebesparend. Deze dakmodule heeft een uitermate gunstige prijs/prestatie verhouding!

Waterdichte Oost-West Solar Carport

Basis module

Als Solar Carport van 6×6 meter in ideale oost-west opstelling, is deze versie geschikt voor twee [elektrische] auto’s naast elkaar. De module is eenvoudig uit te breiden tot grotere systemen, maar ook makkelijk op te schalen tot een basis module van 12 x 6 meter waarmee dubbel diepe parkeerplaatsen moeiteloos ingevuld worden. Zelfs een anderhalf versie is mogelijk, afhankelijk van de ruimte die u heeft.

Waterdichte Solar Carport

Door het gebruik van Trapezium profielen of nog beter met [semi] transparante zonnepanelen kan deze carport ook waterdicht gemaakt worden. Door semi-transparante zonnepanelen te gebruiken is de lichtopbrengst onder de Solar carport ook nog eens veel hoger. De transparantie van het zonnepaneel is in verschillende gradaties verkrijgbaar. Het is natuurlijk wel zo dat hoe transparanter het zonnepaneel is, hoe minder de feitelijke energie-opbrengst zal zijn. Op deze manier is de carport dan ook beter bruikbaar voor andere toepassingen, zoals een overkapping voor [meerdere] land- en tuinbouw machines of zelfs als een weidestal voor klein en groot vee.

Eenvoudig en compleet Solar Carport systeem

  • Fraai aanzicht door het
    aluminium frame
  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend
  • Gunstige prijs/prestatie-
    verhouding

 

Informatie aanvragen