Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Zonnepanelen-overkapping voor containers

Een zonnepanelen-overkapping voor zeecontainers maken? Zonnepanelen kunnen dankzij ons innovatieve Solar Montageconcept, praktisch bijna overal worden toegepast. Onze laatste ontwikkeling is een Solar dak/overkapping die op 2 [zee]containers geplaatst kan worden.

Solar overkapping voor 2 [zee] containers

Tegenwoordig is het bouwen met zeecontainers erg populair. Voor een relatief klein bedrag kun je al een of meer containers op de kop tikken. De meeste mensen bouwen er moderne huizen mee, maar je kunt natuurlijk ook denken aan het gebruik van zeecontainers voor een snelle schuur of stal. Onze dakmodule kan op 2 containers geplaatst worden. Hierdoor heb je voldoende schuur- of stalruimte en meteen een praktische ruimte onder de overkapping. Op deze manier is het container dak ook bruikbaar voor andere toepassingen, zoals een overkapping voor [meerdere] land- en tuinbouw machines of zelfs als een weidestal voor klein en groot vee. Door het Solar dak staan de containers in de schaduw en wek je tegelijkertijd energie op.

Als fundering kan er gebruik worden gemaakt van onze extra zware schroefpalen. Deze zijn gemaakt van 100% RVS en zijn dus altijd weer de grond uit draaien en opnieuw te gebruiken.

Zonnepanelen-overkapping voor containers

 Waarom ons Solar montage-concept?

   Het concept is een Nederlands product
   Het concept is universeel en modulair
   Het concept is C2C; eenvoudig her te gebruiken
   Het concept is geschikt voor alle merken
   Het concept is direct 100% te belasten

Informatie aanvragen