Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

Zonnepanelen veldopstelling

Voor Zonnepanelen veldopstellingen [ofwel Solar veldopstellingen], hebben wij een montageconcept op basis van onze MVS© Schroefpalen en dat werkt super gemakkelijk en snel. Zonnepanelen hoeven natuurlijk niet persé altijd op een dak geplaatst worden, maar kunnen ook prima in het het vrije veld geplaatst worden. Onze veldopstellingen zijn geschikt voor alle types zonnepanelen en worden uiteraard zonder de zonnepanelen geleverd. Iedere installateur kan onze veldopstelling plaatsen.

Zonnepanelen veldopstelling o.b.v. onze RVS Schroefpalen

Zonnepanelen veldopstellingen zijn geschikt voor elke buitenruimte, een braakliggend stuk grond is b.v. al goed, want de grootte hangt alleen af van de gewenste opbrengst.

Solar veldopstellingen | TerraTechs
Naast de vierkante meters bieden vrije velden immers, in tegenstelling tot plaatsing op daken, ook alle ruimte om de installaties altijd in de meest gunstige positie ten opzichte van de zon te plaatsen. Al het formaat van een moestuin met een veldopstelling met zonnepanelen op ons RVS Schroefpalensysteem, betekent een niet te mislukken opbrengst en is gegarandeerd goed voor u en het milieu.

Solar veldopstellingen | TerraTechsWij zijn Partner van NL GreenLabel

 

Compleet montage concept

Solar veldopstellingen

Voor de plaatsing van zonnepalen in het vrije veld hebben wij op basis van onze RVS schroefpalensysteem een compleet en uitermate doordacht montageconcept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen.

Solar veldopstellingen

Het vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met éénvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch erg gunstig qua kosten. Het kan al zinvol toegepast worden bij de plaatsing vanaf 12 panelen [en is geschikt voor alle merken en typen]. Het biedt een maximale stabiliteit in iedere ondergrond en is direct 100% te belasten. Groot voordeel is, dat zelfs na een aantal jaren de schroefpalen zeer gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken zijn. Maximaal duurzaam dus.

Informatie aanvragen