| Gereedschappen

Om ons systeem te installeren, heeft u een aantal gereedschappen nodig. Naast de gereedschappen die u (optioneel) ontvangt bij uw order, komt uw eigen gereedschap ook van pas. Wij adviseren u deze alleen te gebruiken wanneer deze hoogwaardig, schoon (vuil- en roestvrij) zijn. Op die manier voorkomt u beschadigingen welke in de toekomst problemen zouden kunnen veroorzaken. Op deze pagina kunt u meer lezen over het gereedschap wat u nodig heeft.

3D waterpas

De 3D waterpas is een essentieel gereedschap. Daarom krijgt u deze standaard meegeleverd bij uw order.

Palenboor

Met behulp van de palenboor kunt u de gaten voor de schroefpalen handmatig voorboren. 

Indraaisleutel

De indraaisleutel kunt u bevestigen over de schroefpaal.  (50 mm x 20 mm) L = 750 mm

Eventuele benodigdheden

• Rolmaat

• Dop- of steeksleutel/ratel SW13

• Grondboor Ø40mm 

• Indraaisleutel of machine adapter 
• Waterpas en/of rotatie laser 
• Accuboormachine met binnen zeskant 5mm of TX-40 bit

Extra hulpstukken

Met het bovenstaande gereedschap kunt u eenvoudig uw fundering monteren. Maak het uzelf nóg makkelijker door gebruik te maken van optioneel gereedschap. Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden om het montageproces te versnellen.

M30 indraaiadapter

Met behulp van onze M30 indraaiadapter kunt u eenvoudig uw eigen gereedschap gebruiken om de schroefpalen de grond in te draaien.

SDS-Max boorhamer + betonboor

Met een SDS-Max boorhamer gaat het installeren van de schroefpalen nog sneller en makkelijker! Met dit apparaat kunt u de gaten voorboren waarna u de schroefpalen zo de grond indraait. Wij verkopen de lange boor (van 920 mm of 1320 mm). De boorhamer zelf kunt u huren bij de meeste machine verhuur bedrijven.

SDS-Max indraai adapter

Om de SDS-Max boorhamer te kunnen gebruiken voor het aanbrengen van onze schroefpalen, heeft u een adapter nodig. Deze is uitsluitend bij ons verkrijgbaar.

Hulp nodig?

Overweegt u een installateur in te schakelen? Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen adviseren wat verstandig is in uw situatie.

Scroll naar boven