TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

| Gereedschappen

Om ons systeem te installeren, heeft u een aantal gereedschappen nodig. Naast de gereedschappen die u (optioneel) ontvangt bij uw order, komt uw eigen gereedschap ook van pas. Wij adviseren u deze alleen te gebruiken wanneer deze hoogwaardig, schoon (vuil- en roestvrij) zijn. Op die manier voorkomt u beschadigingen welke in de toekomst problemen zouden kunnen veroorzaken. Op deze pagina kunt u meer lezen over het gereedschap wat u nodig heeft.

3D waterpas

De 3D waterpas is een essentieel gereedschap. Daarom krijgt u deze standaard meegeleverd bij uw order.

Palenboor

Met behulp van de palenboor kunt u de gaten voor de schroefpalen handmatig voorboren. 

Indraaisleutel

De indraaisleutel kunt u bevestigen over de schroefpaal. 

Eventuele benodigdheden

• Rolmaat

• Dop- of steeksleutel/ratel SW13

• Grondboor Ø40mm

 

• Indraaisleutel of machine adapter 
• Waterpas en/of rotatie laser 
• Accuboormachine met binnen zeskant 5mm of TX-40 bit

Extra hulpstukken

Met het bovenstaande gereedschap kunt u eenvoudig uw fundering monteren. Maak het uzelf nóg makkelijker door gebruik te maken van optioneel gereedschap. Hieronder kunt u meer lezen over de mogelijkheden om het montageproces te versnellen.

M30 indraaiadapter

Onze M30 indraaiadapter is ontwikkeld voor gebruik met een indraaimachine. De adapter is echter ook geschikt voor andere, zwaardere machines. Het is ook mogelijk om uw eigen gereedschap hiervoor in te zetten. 

SDS-Max boorhamer + betonboor

Met een SDS-Max boorhamer gaat het installeren van de schroefpalen nog sneller en makkelijker! Met dit apparaat kunt u de gaten voorboren waarna u de schroefpalen zo de grond indraait. Wij verkopen de lange boor (van 920 mm of 1320 mm). De boorhamer zelf kunt u huren bij de meeste machine verhuur bedrijven.

SDS-Max indraaiadapter

Om de SDS-Max boorhamer te kunnen gebruiken voor het aanbrengen van onze schroefpalen, heeft u een adapter nodig. Deze is uitsluitend bij ons verkrijgbaar.

Machineverhuur

Bij de installatie van grote hoeveelheden schroefpalen is de machinale schroefmachine sneller en gemakkelijker. Deze kunt u bijvoorbeeld huren bij Middelkoop Verhuur en Stange Houthandel. Vergeet niet te vermelden dat u een TerraTechs systeem installeert, dan zorgen zij dat u de juiste artikelen ontvangt.

 

Let op!: Voor gebruik van de machine heeft u onze M30 indraaiadapter nodig! Deze kunt u enkel bij ons bestellen en is dus niet verkrijgbaar bij de machineverhuurder.

Hulp nodig?

Overweegt u een installateur in te schakelen? Neem gerust contact met ons op zodat we u kunnen adviseren wat verstandig is in uw situatie.

Scroll naar boven