| Solar carport en overkappingen

| Solar carport en overkappingen

In Nederland is het belangrijk om onze ruimte efficiënt te gebruiken. Daarom kan het slim zijn om een overkapping te combineren met zonnepanelen. Zo krijgt uw ruimte meerdere functies. Een goed voorbeeld van zo’n oplossing is een zonnecarport van TerraTechs. Onze carports zijn samengesteld uit hoogwaardige en duurzame componenten welke u eenvoudig zelf kunt monteren. Op deze pagina vindt u meer informatie over al onze overkappingen die u kunt combineren met uw zonnepanelen.

Parking

Heeft u of uw bedrijf een (grote) parking die u wilt gebruiken voor meer dan alleen het stallen van auto’s? Wilt u uw medewerkers of familieleden een prachtige overdekte parkeerplaats bieden en tegelijkertijd energie opwekken? Bekijk nu de onderstaande video en zie hoe eenvoudig u een grote parkeerplaats snel kunt overkappen.

Carport

Wilt u zelf energie opwekken voor uw elektrische auto? Bent u op zoek naar een duurzame en betaalbare carport met (of zonder) zonnepanelen die u zelf kunt plaatsen?  Bekijk nu onze YouTube-video en raak overtuigd de eenvoud en schoonheid van onze carports.

Solar Carport

Overkapping

Naast opritten en parkeerplaatsen, zijn onze overkappingen geschikt voor talloze andere toepassingen. Bijvoorbeeld als veranda of terrasoverkapping of zelfs als containerdak. 

Zonnepanelen op containers

Zeecontainers worden steeds populairder in de bouwwereld. Ze worden vaak gebruikt voor de bouw van woningen, maar ze zijn ook geschikt voor het bouwen van een schuur, stal of als opslag. Ons modulaire systeem kan eenvoudig op één of meerdere containers geplaatst worden. Vanzelfsprekend stemmen wij het systeem af op uw containers en uw specifieke wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

N.B. Onze schroefpalen zijn uitermate geschikt om uw containers mee te funderen!

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben of gewoon even willen sparren met een van onze medewerkers dan is dat geen probleem. Neem direct contact met ons op.

Scroll naar boven