TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

| Solar Carports & Overkappingen

In Nederland is efficiënt ruimtegebruik van groot belang. Om meerdere functies aan uw ruimte te geven is het verstandig een carport of overkapping met zonnepanelen te overwegen. TerraTechs biedt slimme oplossingen in de vorm van zonnecarports (solar carports) en overkappingen. Deze zijn eenvoudig te monteren en bestaan uit hoogwaardige en duurzame componenten. 

TerraTechs solar carports komen in aanmerking voor de ISDE-subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie) Hiermee kunt u niet alleen uw duurzaamheidsdoelen bereiken, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen realiseren. Dit maakt 2024 het uitgelezen moment om te investeren in een solar carport.

Met onze solar carports investeert u niet alleen in duurzaamheid, maar ook in een toekomstbestendige en waardevolle toevoeging aan uw eigendom. Bovendien dragen onze parkeeroplossingen bij aan groene certificeringen zoals LEED en BREEAM, wat bijdraagt aan het behalen van uw duurzaamheidsdoelen.

Wat maakt TerraTechs carports en overkappingen uniek?

Hoewel enkele andere bedrijven ook PEFC-hout en circulair aluminium componenten gebruiken, onderscheiden wij ons door een nóg hogere duurzaamheids- en kwaliteitsstandaard te hanteren. Dit doen wij door onze RVS schroefpalen als fundering in te zetten wat tal van voordelen biedt. Een snellere installatietijd, minimale grondverstoring en een lagere belasting op het milieu zijn enkele voorbeelden. U kunt rekenen op een extreem duurzame en solide constructie die niet alleen uw voertuigen beschermt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

 

N.B. NL Greenlabel heeft onze carports en overkappingen in 2023 gewaardeerd met het A-label!

1. Overkappingen voor Particulieren

Bent u een particulier en bent u op zoek naar een overkapping voor uw terras? Onze overkappingen zijn geschikt voor ieder type zonnepaneel.  

2. Carports voor Uw Energiebehoeften

Als eigenaar van een elektrische auto wilt u misschien uw eigen groene energie opwekken. Ontdek onze unieke carports, ontworpen om zowel te beschermen als energie te genereren. Elke auto schittert onder een TerraTechs Solar Carport.

3. Projectoplossingen voor Bedrijven

Voor bedrijven die grotere parkeerbehoeften hebben, bieden wij op maat gemaakte projectoplossingen. Van gemeenschappelijke parkeerplaatsen tot commerciële parkeerterreinen, onze expertise en producten zorgen voor een naadloze integratie. Neem contact op voor informatie over onze projectmogelijkheden.

4. Industriële Carports 

Onze grootste carportoplossingen zijn geschikt voor grootschalige projecten. Deze indrukwekkende overkappingen bieden niet alleen parkeergelegenheid, maar ook hernieuwbare energieopwekking op grote schaal. Ontdek hoe wij grootschalige projecten realiseren die voldoen aan de hoogste eisen van duurzaamheid en functionaliteit.

Zonnepanelen op containers

Zeecontainers worden steeds populairder in de bouwwereld. Ze worden vaak gebruikt voor de bouw van woningen, maar ze zijn ook geschikt voor het bouwen van een schuur, stal of als opslag. Ons modulaire systeem kan eenvoudig op één of meerdere containers geplaatst worden. Vanzelfsprekend stemmen wij het systeem af op uw containers en uw specifieke wensen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

N.B. Onze schroefpalen zijn uitermate geschikt om uw containers mee te funderen!

Meer weten?

Mocht u nog vragen hebben of gewoon even willen sparren met een van onze medewerkers dan is dat geen probleem. Neem direct contact met ons op.

Scroll naar boven