TerraTechs

| Platte daken

Naast onze bekende veldopstellingen en overkappingen, bieden wij ook iets unieks voor (complexe) platte-dak-opstellingen. Ons montagesysteem is speciaal ontworpen om de efficiëntie en flexibiliteit van zonne-energie-installaties op platte daken te vergroten. 

Waar traditionele systemen vaak beperkt zijn door obstakels die het plaatsen van zonnepanelen bemoeilijken, biedt ons systeem een innovatieve oplossing om deze obstakels te overwinnen. Hierdoor kunnen (meer) zonnepanelen geplaatst worden onder een optimale hoek, wat resulteert in een hogere energieopbrengst.

Benut elke vierkante meter

Een van de belangrijkste kenmerken van ons montagesysteem is de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen over obstakels heen. Dankzij slimme technologieën en aanpasbare onderdelen kunnen we obstakels zoals buizen, schoorstenen en andere structurele elementen op het dak moeiteloos integreren in het zonne-energiesysteem. Hierdoor benutten we de beschikbare ruimte optimaal. 

Snelle installatie

Naast technische voordelen biedt ons montagesysteem ook praktische voordelen. Net als bij onze andere systemen, gaat de installatie eenvoudig en efficiënt, wat resulteert in tijdsbesparing en lagere kosten. Bovendien is het systeem flexibel aan te passen aan verschillende daksituaties en zonnepaneelconfiguraties, waardoor het geschikt is voor diverse projecten.

N.B. Op de afbeelding aan de rechterzijde ziet u hoe ons systeem eenvoudig een veelvoorkomende plat-dak-situatie kan optimaliseren voor de plaatsing van zoveel mogelijk zonnepanelen.

N.B. Op de bovenstaande afbeelding  ziet u hoe ons systeem eenvoudig een veelvoorkomende plat-dak-situatie kan optimaliseren voor de plaatsing van zoveel mogelijk zonnepanelen.

Geïnteresseerd?

Wilt u een plat dak optimaliseren voor uw energiewinning? Heeft u een ‘complex‘ plat dak waarvan u denkt dat het plaatsen van zonnepanelen tóch een optie kan zijn met ons systeem? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan (klik op de maatwerkoptie in het formulier).

Scroll naar boven