TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

| Platte daken

Naast onze bekende veldopstellingen en overkappingen, bieden wij ook iets unieks voor (complexe) platte-dak-opstellingen. Ons montagesysteem is speciaal ontworpen om de efficiëntie en flexibiliteit van zonne-energie-installaties op platte daken te vergroten. 

Waar traditionele systemen vaak beperkt zijn door obstakels die het plaatsen van zonnepanelen bemoeilijken, biedt ons systeem een innovatieve oplossing om deze obstakels te overwinnen. Hierdoor kunnen (meer) zonnepanelen geplaatst worden onder een optimale hoek, wat resulteert in een hogere energieopbrengst.

Uw voordelen

  1. Uitzonderlijke Overspanning:
    Met een indrukwekkende overspanning van 3 meter (in plaats van de gebruikelijke 60 cm), biedt ons systeem een buitengewone mate van stabiliteit en efficiëntie vergeleken met concurrerende systemen.

  2. Balastvrij en Veilige Bevestiging Van Zonnepanelen
    Ons systeem vereist geen extra gewicht op het dak voor bevestiging, wat niet alleen de dakbelasting vermindert, maar ook zorgt voor een aanzienlijk verbeterde bevestiging van de zonnepanelen. Het systeem wordt namelijk stevig aan het dak bevestigd met behulp van dakankers, Dit verhoogt de veiligheid, óók in extreme weersomstandigheden.

  3. Duurzame Componenten:
    Net als bij onze veldopstellingen, zijn de profielen voor platdak-opstellingen vervaardigd uit gerecycled aluminium

Benut elke vierkante meter

Een van de belangrijkste kenmerken van ons montagesysteem is de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen over obstakels heen. Dankzij slimme technologieën en aanpasbare onderdelen kunnen we obstakels zoals buizen, schoorstenen en andere structurele elementen op het dak moeiteloos integreren in het zonne-energiesysteem. Hierdoor benutten we de beschikbare ruimte optimaal. 

Snelle installatie

Naast technische voordelen biedt ons montagesysteem ook praktische voordelen. Net als bij onze andere systemen, gaat de installatie eenvoudig en efficiënt, wat resulteert in tijdsbesparing en lagere kosten. Bovendien is het systeem flexibel aan te passen aan verschillende daksituaties en zonnepaneelconfiguraties, waardoor het geschikt is voor diverse projecten.

N.B. Hier ziet u hoe ons systeem eenvoudig een veelvoorkomende plat-dak-situatie kan optimaliseren voor de plaatsing van zoveel mogelijk zonnepanelen.

Geïnteresseerd?

Wilt u een plat dak optimaliseren voor uw energiewinning? Heeft u een ‘complex‘ plat dak waarvan u denkt dat het plaatsen van zonnepanelen tóch een optie kan zijn met ons systeem? Neem in beide gevallen gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Scroll naar boven