Ook kleine Zonne Carport is Rendabel

Ontdek de mogelijkheden van zonnecarports als lucratieve investeringen voor parkeerplaatsen. Het recente succesverhaal van De Schoenmakers Groep (DSG) onthult hoe solar carports, al interessant vanaf 30 parkeerplekken, een slimme keuze zijn voor duurzaamheidsprojecten van gemeenten en provincies.

Peijs Projecten leidde het onderzoek en concludeerde dat flexibel ontwerp, strategische locaties en laadpaalintegratie cruciaal zijn. Voor overheden en projectorganisaties op zoek naar duurzame én financieel aantrekkelijke oplossingen bieden zonnecarports een win-win.

Waarom zijn zonnecarports zo aantrekkelijk? Flexibel ontwerp, strategische locatiekeuzes, en laadpaalintegratie spelen een sleutelrol in het maximaliseren van duurzame en financiële voordelen. Bovendien toont het onderzoek aan dat burgerparticipatie, mits strategisch toegepast, een belangrijke rol kan spelen in de levensvatbaarheid van deze projecten.

Carports op maat

Conclusie: Zonnecarports bieden een win-win voor duurzaamheid en financiële efficiëntie. Bij TerraTechs geloven we in de kracht van onze solar carports als dé oplossing voor duurzame parkeerplaatsen. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw duurzame ambities en budgettaire doelen. Optimaliseer uw parkeerplaatsen vandaag nog met TerraTechs!

Scroll naar boven