Solar Containers TerraTechs

Solarcontainers – Zonnepanelen op Scheepscontainers

Wat zijn Solarcontainers?

Solarcontainers zijn innovatieve systemen die zonnepanelen integreren met scheepscontainers. Deze technologie maakt het mogelijk om duurzame energie op te wekken, ongeacht waar uw containers zich bevinden. Solarcontainers zijn ideaal voor zowel tijdelijke als permanente opstellingen, waardoor ze perfect zijn voor evenementen, bouwplaatsen en afgelegen gebieden.

De Voordelen van Solarcontainers

  1. Duurzaamheid: Door gebruik te maken van solarcontainers, draagt u bij aan een vermindering van uw ecologische voetafdruk. Zonne-energie is een schone en hernieuwbare bron die helpt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

  2. Kostenbesparing: Solarcontainers kunnen de operationele kosten verlagen door de behoefte aan dieselgeneratoren te verminderen. Dit leidt tot lagere brandstofkosten en minder onderhoud.

  3. Flexibiliteit en Mobiliteit: Solarcontainers zijn gemakkelijk te transporteren en kunnen snel worden geïnstalleerd op verschillende locaties. Dit maakt ze ideaal voor tijdelijke projecten en locaties die moeilijk toegankelijk zijn.

  4. Geïntegreerde Opslag: Onze solarcontainers zijn uitgerust met grote batterijen die zich binnenin de container bevinden. Dit maakt het mogelijk om de opgewekte energie op te slaan en te gebruiken wanneer er geen zonlicht beschikbaar is, waardoor u verzekerd bent van een constante energievoorziening.

Solar Containers TerraTechs

Hoe Werken Solarcontainers?

Solarcontainers bestaan uit standaard scheepscontainers die zijn uitgerust met zonnepanelen. Deze zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, die vervolgens kan worden gebruikt om apparatuur en verlichting van stroom te voorzien. Dankzij ons unieke montagesysteem kunnen de zonnepanelen als dak fungeren tussen twee of meerdere containers. Dit biedt extra bescherming tegen weersinvloeden en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

De opgewekte energie kan ook worden opgeslagen in de geïntegreerde batterijen binnen de container. Deze batterijen zorgen ervoor dat u zelfs tijdens bewolkte dagen of ’s nachts kunt blijven profiteren van duurzame energie.

Toepassingen van Solarcontainers

  • Bouwplaatsen: Solarcontainers kunnen bouwplaatsen voorzien van schone energie, waardoor de afhankelijkheid van vervuilende generatoren wordt verminderd.
  • Evenementen: Festivals en andere evenementen kunnen profiteren van de flexibele energievoorziening van solarcontainers.
  • Noodhulp: In noodsituaties kunnen solarcontainers snel worden ingezet om energie te leveren aan getroffen gebieden.
  • Afgelegen gebieden: Solarcontainers zijn ideaal voor locaties zonder toegang tot het reguliere elektriciteitsnet.

Waarom Kiezen voor een Solarcontainers?

Onze solar montagesystemen bieden een flexibele en efficiënte oplossing voor het plaatsen van zonnepanelen op containers. Ons innovatieve systeem maakt het mogelijk om zonnepanelen op één container of tussen twee of meerdere containers te monteren. De zonnepanelen kunnen in verschillende hoeken worden geplaatst en hoeven niet plat op het dak te liggen, wat zorgt voor optimale energieopbrengst.

Neem Contact met Ons Op

Heeft u één of meerdere containers waarop u zonnepanelen wilt plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze innovatieve solar montagesystemen.

Scroll naar boven
ml Copy code