TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

TerraTechs Sluit De Kringloop Met Innovatieve Service

TerraTechs Verduurzaamt nóg Verder

Bij TerraTechs begrijpen we de belangrijke rol die duurzaamheid speelt in de moderne wereld. Als toonaangevend bedrijf op het gebied van funderings- en montage technologieën, zijn we altijd op zoek naar  manieren om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren zonder in te leveren op kwaliteit. Daarom zijn we verheugd om ons gebruik van Hydro Restore aan te kondigen, een oplossing die perfect past bij onze missie.

Een Duurzaam Aluminium Alternatief

Hydro Restore is een revolutionaire benadering van aluminiumproductie, die streeft naar een CO₂-arme en circulaire economie. Het proces begint met het recyclen van aluminiumschroot, waarbij de oorspronkelijke eigenschappen van het materiaal behouden blijven. Dit resulteert in hoogwaardig gerecycled aluminium dat geschikt is voor diverse toepassingen, waaronder de profielen van solar carports en solar veldopstellingen. Meer dan 90% van al onze huidige voorraad profielen is afkomstig van Hydro Restore.

De Voordelen van Hydro Restore voor TerraTechs

  1. Verlaagde CO₂-uitstoot: Het gebruik van gerecycled aluminium in onze producten draagt bij aan een significante vermindering van onze CO₂-uitstoot. Dit past perfect in ons streven om milieuvriendelijke oplossingen te bieden.

  2. Verantwoordelijke Grondstoffen: Hydro Restore zorgt ervoor dat we verantwoord omgaan met grondstoffen en bijdragen aan een circulaire economie. Door recycling verminderen we de vraag naar nieuw aluminium, wat het milieu ten goede komt.

  3. Hoogwaardige Kwaliteit: Gerecycled aluminium van Hydro Restore is van uitstekende kwaliteit en behoudt dezelfde prestatiekenmerken als nieuw geproduceerd aluminium. Dit betekent dat onze producten dezelfde duurzaamheid en betrouwbaarheid behouden.

  4. Milieuvriendelijke Keuze: Door te kiezen voor TerraTechs, kiezen onze klanten automatisch voor een milieuvriendelijke optie. Ze dragen bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij TerraTechs zien we duurzaamheid als een integraal onderdeel van onze missie. We onderscheiden ons door gebruiksvriendelijke, efficiënte maar vooral ook milieubewuste oplossingen te bieden aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Met Hydro Restore, kunnen we met trots zeggen dat we wederom een grote stap hebben gezet in de richting van een groenere toekomst.

Samen voor een Duurzame Wereld

Bent u op zoek naar een systeem om zonnepanelen te plaatsen in een grondopstelling of wilt u een zonnecarport op uw oprit?  Kies voor TerraTechs en draag bij aan een schoner milieu, terwijl u tegelijkertijd profiteert van hoogwaardige en betrouwbare  oplossingen. Wilt u meer weten over onze milieuvriendelijke systemen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Scroll naar boven