TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

#10 Solar Solutions 2018 Expo weer een succes!

Solar solutions | TerraTechs

Ook dit jaar stond TerraTechs weer op Solar Solutions Int, 2018. Nederland stapt over op duurzaamheid, van aardgas en steenkool naar zonne-energie. De internationale vakbeurs Solar Solutions Int. in Expo Haarlemmermeer, is altijd het ultieme kennisevent om alles te leren over zonne-energie. Van zonnepanelen tot batterijsystemen, van micro-omvormers tot dakliften, van montagematerialen tot ev-oplaadpunten en smart home-automation.

 

Twee dagen lang vond u hier een internationaal aanbod aan innovatieve en duurzame technologieën van meer dan 160 fabrikanten en leveranciers. Dit is dan ook het grootste commerciële zonne-energie platform in de Benelux en vond dit jaar plaats op 21 & 22 maart in de Expo Haarlemmermeer. U kon ons dan ook vinden op stand nr. C7.2 die heel centraal gelegen was. Wij lieten binnen o.a. een innovatieve Solaropstelling zien op basis van ons Solar Montage-concept en de [door Terratechs] gepatenteerde MVS Schroefpalen. Verder stond er buiten ook nog een 4-voudige Oost-West opstelling in Landscape van 8 x 10 m bij de entree. Als u van de parkeerplaats naar de entree liep, dan heeft u ons niet kunnen missen.

 

Tijdens Solar Solutions 2018 was er voor het eerste jaar ook een tweede vakbeurs in de nabijgelegen hal, Duurzaam Verwarmd, met het laatste nieuws over bijvoorbeeld warmtepompen met zonnepanelen en -collectoren, warmtenetten, warmteterugwinning, geothermie, isolatie en zonne-energie.

 

Kortom, het was weer een succesvolle beurs, waarbij we op een prettige en persoonlijke manier [potentiële] klanten de voordelen van ons universele montage-systeem hebben kunnen uitleggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven