TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

#11 Ruimtebesparende opstelling tegen keerwand of talud

Solar opstelling talud | TerraTechs

Veldopstellingen zijn, dankzij ons innovatieve Solar Montage-concept en de fundering op RVS schroefpalen zeer flexibel. De opstellingen zijn ook onder verschillenden hellingshoeken mogelijk, 15, 20, 30 en tot zelfs 45 graden. Bijzonder is, is dat ze vanwege de fundering op schroefpalen ook heel goed tegen een schuin talud of een droge slootkant te plaatsen zijn.

 

Veldopstelling tegen een talud?

Een solar opstelling tegen een talud of bijvoorbeeld tegen een droge slootkant of keerwand is ruimtebesparend en valt ook nog eens minder in het landschap op. Dit is optimaal gebruik maken van de mogelijkheden in het landschap. Verder is het ook nog zo dat je op deze manier er voor kunt zorgen dat je vanuit je huis over de opstelling heen kunt kijken en dus niet er tegen aan kijkt. Aangezien dit soort opstelling meestal lang en laag moeten zijn kun je er ook voor kiezen om een combinatie te gebruiken van landscape en portrait panelen binnen dezelfde opstelling.

#11 Ruimtebesparende opstelling tegen keerwand of talud - RVS schroefpalen#11 Ruimtebesparende opstelling tegen keerwand of talud - RVS schroefpalen

 

 

Veldopstellingen o.b.v. onze RVS Schroefpalen

Voor de plaatsing van zonnepalen in het vrije veld hebben wij op basis van onze RVS Schroefpalensysteem een compleet en uitermate doordacht montageconcept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met eenvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch erg gunstig qua kosten. Het kan al zinvol toegepast worden bij de plaatsing vanaf 12 panelen [en is geschikt voor alle merken en typen]. Het biedt een maximale stabiliteit in iedere ondergrond en is direct 100% te belasten. Groot voordeel is, dat zelfs na een aantal jaren de schroefpalen zeer gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken zijn. Maximaal duurzaam dus.

 

Waarom ons Solar montage-concept?

   Het Solar montage-concept is universeel en modulair
   Het Solar montage-concept is toepasbaar in alle bodemsoorten
   Het Solar montage-concept is C2C; eenvoudig her te gebruiken
   Het Solar montage-concept is geschikt voor alle merken
   Het Solar montage-concept is direct 100% te belasten

   Het Solar montage-concept is een Nederlands product

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven