Universeel en modulair.
Toepasbaar in alle bodemsoorten.
C2C; eenvoudig her te gebruiken.

#14 Een beton- of een schroeffundering kiezen voor je veranda?

Schroefpaal | TerraTechs

Stel het je eens voor, je wilt een veranda maken. En je hebt je tuin en terras eigenlijk al helemaal op orde. Hoe pak je dat aan? Ga je je bestaande terras eruit halen om daarna gaten te graven voor een betonfundering? Voordat je dat doet, denk dan eerst eens aan onze schroeffundering! Je hoeft voor deze fundering namelijk geen grond af te voeren, geen gaten te graven en geen zware materialen af te voeren. Simpelweg een paar gaten boren in je terras [of slechts een klein deel van het terras open te werken] en je draait de schroefpaal er met mankracht in!

De gepatenteerde vorm van onze MVS schroefpalen heeft een niet grondverdringende eigenschap, de schroefpaal snijdt als het ware door de grond waardoor de stabiliteit van de schroeffundering maximaal gegarandeerd is. Na montage is de schroeffundering direct te belasten. Je hoeft niet, zoals bij het storten van betonfunderingen, te wachten op uitharding. Dit kan je bijzonder veel tijd besparen. Je kunt snel gaan bouwen en de doorlooptijden van je bouwproject aanzienlijk verkorten. Schroefpalen zijn gemakkelijk uit te draaien en opnieuw te gebruiken. Zo kunt je, zonder de omgeving te beschadigen, je fundering [duurzaam] hergebruiken.

Geschikt voor praktisch alle bodemsoorten

Schroeffunderingen zijn aan te brengen in vrijwel elke draagkrachtige bodem, mits er geen leidingen en puin in de bodem zit. Bij klei- en veengronden zal een schroefpaal gekozen moeten worden die tot aan een stabiele grondlaag reikt. Klik hier voor een kaart met de verschillende grondsoorten in Nederland.

Multi inzetbaarheid van Schroefpalen [ofwel Boorpalen]

Praktisch alles kan worden gefundeerd met de schroefpalen van TerraTechs: carports, tuinhuizen, sport- en speeltoestellen, hekken en schuttingen, solar veldopstellingen, vlonders en nog veel meer. Laat je fantasie op de loop gaan en de opties zijn eindeloos met onze Schroefpalen.

 

#14 Een beton- of een schroeffundering kiezen voor je veranda? - RVS schroefpalen

Schroeffundering en/of schroefpaal

 

 

Voordelen schroeffunderingen:

  • Niet graven, geen beton storten
  • Extreem kosteneffectief
  • Lange levensduur en onderhoudsvrij
  • Nauwkeurig te positioneren en monteren
  • Besparing op arbeidskosten
  • Korte montagetijd, geen montagewachttijd
  • Direct belastbaar, hoge stabiliteit
  • Toepasbaar in bijna alle grondsoorten
  • Geen puinbreek- en recyclingkosten bij sloop