#14 Beton of een schroeffundering voor je veranda?

Stel je voor dat je een veranda wilt bouwen en al een prachtige tuin en terras hebt. Maar hoe ga je te werk? Moet je het bestaande terras beschadigen en gaten graven voor een betonfundering? Gelukkig hebben wij een handige oplossing: de schroeffundering! Met onze schroeffundering hoef je namelijk geen grond af te voeren, gaten te graven of zware materialen te verplaatsen. Je hoeft alleen maar een paar gaten te boren in je terras (of een klein deel ervan open te werken) en de schroefpaal er met mankracht in te draaien. Zo simpel is het! Ontdek nu onze schroeffunderingen en bespaar geld, tijd en moeite bij het bouwen van je veranda.

De gepatenteerde vorm van onze MVS schroefpalen heeft een niet grondverdringende eigenschap, de schroefpaal snijdt als het ware door de grond waardoor de stabiliteit van de schroeffundering maximaal gegarandeerd is. Na montage is de schroeffundering direct te belasten. Je hoeft niet, zoals bij het storten van betonfunderingen, te wachten op uitharding. Dit kan je bijzonder veel tijd besparen. Je kunt snel gaan bouwen en de doorlooptijden van je bouwproject aanzienlijk verkorten. Schroefpalen zijn gemakkelijk uit te draaien en opnieuw te gebruiken. Zo kunt je, zonder de omgeving te beschadigen, je fundering [duurzaam] hergebruiken.

Geschikt voor praktisch alle bodemsoorten

Schroeffunderingen zijn aan te brengen in vrijwel elke draagkrachtige bodem, mits er geen leidingen en puin in de bodem zit. Bij klei- en veengronden zal een schroefpaal gekozen moeten worden die tot aan een stabiele grondlaag reikt. Klik hier voor een kaart met de verschillende grondsoorten in Nederland.

Multi inzetbaarheid van Schroefpalen [ofwel Boorpalen]

Praktisch alles kan worden gefundeerd met de schroefpalen van TerraTechs: carports, tuinhuizen, sport- en speeltoestellen, hekken en schuttingen, solar veldopstellingen, vlonders en nog veel meer. Laat je fantasie op de loop gaan en de opties zijn eindeloos met onze Schroefpalen.

#14 Een beton- of een schroeffundering kiezen voor je veranda? - RVS schroefpalen

Voordelen schroeffunderingen:

  • Niet graven, geen beton storten
  • Extreem kosteneffectief
  • Lange levensduur en onderhoudsvrij
  • Nauwkeurig te positioneren en monteren
  • Besparing op arbeidskosten
  • Korte montagetijd, geen montagewachttijd
  • Direct belastbaar, hoge stabiliteit
  • Toepasbaar in bijna alle grondsoorten
  • Geen puinbreek- en recyclingkosten bij sloop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
ml Copy code