TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

#19 Zijn er ruimtebesparende Solar oplossingen?

Solar veldopstelling | TerraTechs

Naast het plaatsen van zonnepanelensystemen op daken, worden er natuurlijk ook steeds vaker Solar opstellingen in het vrije veld geplaatst. Op braakliggende gronden worden er tegenwoordig zowel kleine veldopstellingen als hele grote solar parken aangelegd. Maar wat nu als er weinig tot geen braakliggende of onbebouwde grond beschikbaar is? Dan zijn er, dankzij ons flexibele Solar montage-concept, veel ruimtebesparende Solar oplossingen te bedenken!

Solar opstelling tegen keerwand | TerraTechs

 

Slimme ruimtebesparende veldopstelling tegen een keerwand

Onze veldopstellingen zijn, dankzij het innovatieve Solar Montage-concept en de fundering op RVS schroefpalen zeer flexibel. Bijzonder is, is dat ze vanwege deze fundering heel goed tegen een droge slootkant te plaatsen zijn. Deze veldopstellingen zijn geschikt voor alle types zonnepanelen.

Een solar opstelling tegen talud of nog beter; tegen een droge slootkant, is ruimtebesparend en valt zo ook minder op in het landschap. Vanuit het huis of de tuin kan er gewoon overheen gekeken worden. Dit is echt optimaal gebruik maken van de mogelijkheden in het landschap.

Solar Parkeerterrein overkapping | TerraTechs

 

Fraaie ruimtebesparende Solar parkeerplaats-overkapping

Parkeerterreinen nemen over het algemeen veel ruimte in en hebben eigenlijk maar 1 functie. Als nu deze gehele ruimte overkapt wordt met een Solar overkapping dan kan er energie opgewekt worden én de auto’s staan in de schaduw en/of droog. Zo wordt de complete ruimte dus zeer praktisch benut.

Met ons flexibele Solar parking modules stelt u zelf eenvoudig uw Solar parking of Solar parkeerplaats-overkapping samen. Door meerdere van deze modules bij en naast elkaar te plaatsen kunnen er hele grote overkappingen gerealiseerd worden waarbij zelfs de rijbaan overdekt kan worden.


veldopstelling | TerraTechs

Praktische ruimtebesparende
Agri Solar oplossing

Ook is het voor agrariërs mogelijk om met Solar overkappingen weidestallen te creëren en met de [semi] transparante zonnepanelen kunnen zelfs de grote kassen in de glastuinbouw overdekt worden.

Voor een grote opbrengst van zonnepanelen heb je natuurlijk veel ruimte nodig en dat is nu net wat boeren hebben. Een ideale combinatie dus. In het veld kunnen de veldopstellingen [eventueel op een wat hoger onderstel] gewoon tussen de landbouwproducten geplaatst worden of zelfs langs de randen van de akkers. Zo maak je dubbel gebruik van de beschikbare ruimte.

Voordelen van ons Solar montage-concept op RVS Schroefpalen

   Fraai aanzicht door het aluminium frame
   Optioneel met Douglas houten staanders en spanten toe te passen
   Makkelijk te monteren
   Maximaal duurzaam
   Flexibel toepasbaar
   Ruimtebesparende oplossing
   Gunstige prijs/prestatieverhouding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven