#5 Doe-het-zelf-fundering o.b.v. Schroefpalen

Schroeffunderingen voor particulieren

Een schroeffundering is er niet alleen voor bedrijven. Ook voor particulieren zijn ze handig! Bij projecten in het particulier domein gaat het vaak om de wat kleinere projecten, zoals het plaatsen van funderingen voor schuttingen of kleine tuinhuisjes en blokhutten. Bij de handige doe-het-zelvers roept dat vaak de vraag op of ze zelf de schroeffunderingen kunnen plaatsen.

Schroeffunderingen zelf plaatsen of laten plaatsen?

De betere klusser zal zeker goed in staat zijn om zelf de schroeffunderingen te plaatsen. Of dit altijd de beste keuze is, is afhankelijk van het project. Bij het plaatsen van meerdere schroeffunderingen verdient het misschien aanbeveling dit door de vakmensen te laten doen. De ‘Doe het zelf’ fundering’ is geheel gebaseerd op MVS© [Modulair Verankering Systeem©]. Schroefpalen worden ook wel Grondankers, Schroefankers of Doe het zelf fundering genoemd. Verder zijn de toepassingen legio: van het funderen van een carport, veranda, vlonder, vijverrand tot aan Solar veldopstellingen.

De voordelen van een ‘Doe het zelf’ fundering

Onze 100% RVS Schroeffundering is een gepatenteerde manier van verankeren of funderen in de bodem, die vele voordelen heeft. Op eenvoudige wijze kan de schroefpaal de grond in worden gedraaid om een solide afsteuning te creëren op een stabiele grondlaag. Zelfs met handkracht is dit mogelijk door de niet grondverdringende eigenschappen van de holle buis, die de basis vormt van de RVS schroefpaal. Hiermee onderscheid de RVS schroeffundering zich nadrukkelijk van de concurrentie en is voor een handige doe-het-zelver prima zelf te doen. Zodra de RVS Schroefpalen op het juiste niveau zijn geplaatst, kan er op een éénvoudige manier verder geassembleerd worden m.b.v. Adapters om zo voor elke toepassing een perfect passende oplossing te bieden. Bovendien zijn er een hele reeks Bevestigingsmiddelen beschikbaar om ook direct tegen de paal aan te kunnen monteren. Omdat de onderdelen uit 100% RVS zijn gemaakt en het ontwerp dusdanig is, kunnen de schroefpalen altijd weer uit de grond worden gedraaid en elders weer worden gebruikt. Uiterst duurzaam dus.

Berekenen van de fundering

Op het internet is er een grote vraag hoe men zelf een fundering kan berekenen. Het berekenen van de fundering is een vraagstuk voor een bouwkundige en raden dan ook altijd contact op te nemen met een vakman of met ons om u te laten adviseren. De fundering is de basis voor wat er boven op wordt gebouwd. Niet iedere uitbouw, schuur of tuinhuis is hetzelfde. Wat komt er op de fundering te rusten, welke materialen gaat u vervolgens gebruiken, enzovoort. Al deze specifieke eigenschappen maakt het dat de ene fundering aan andere eisen moet voldoen dan de andere. Een goede berekening en bodemonderzoek scheelt ellende achteraf.

   Onze RVS schroefpaal is een Nederlands product
   Onze RVS schroefpaal is universeel en modulair
   Onze RVS schroefpaal is toepasbaar in alle bodemsoorten
   Onze RVS schroefpaal is maximaal duurzaam: min. 50 jaar
   Onze RVS schroefpaal is C2C; eenvoudig her te gebruiken
   Onze RVS schroefpaal is direct 100% te belasten
   Onze RVS schroefpaal is toepasbaar in water b.v. in vijvers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven