TerraTechs

TerraTechs Schroeffunderingen logo

#2 Schroeffunderingen

Stel het u eens voor: U hoeft voor uw fundering geen grond meer af te voeren, gaten te graven en zware materialen af te voeren. De gepatenteerde vorm van onze MVS schroefpalen heeft een niet grondverdringende eigenschap, de schroefpaal snijdt als het ware door de grond waardoor de stabiliteit van de schroeffundering maximaal gegarandeerd is. Na montage is de schroeffundering direct te belasten. U hoeft niet, zoals bij het storten van betonfunderingen, te wachten op uitharding. Dit kan u bijzonder veel tijd besparen. U kunt snel gaan bouwen en de doorlooptijden van uw bouwprojecten aanzienlijk verkorten. Schroefpalen zijn gemakkelijk uit te draaien en opnieuw te gebruiken. Zo kunt u, zonder de omgeving te beschadigen, uw fundering [duurzaam] hergebruiken.

Geschikt voor praktisch alle bodemsoorten

Schroeffunderingen zijn aan te brengen in vrijwel elke draagkrachtige bodem, mits er geen leidingen en puin in de bodem zit. Bij klei- en veengronden zal een schroefpaal gekozen moeten worden die tot aan een stabiele grondlaag reikt. Klik hier voor een kaart met de verschillende grondsoorten in Nederland. Ook in reeds bestrate oppervlakken kunnen schroeffunderingen worden aangebracht. Hiertoe kan er een klein deel van de bestrating worden open gewerkt en later weer netjes worden aangestraat. Ontzettend praktisch dus.

Multi inzetbaarheid van Schroefpalen [ofwel Boorpalen]

Praktisch alles kan worden gefundeerd met de schroefpalen van TerraTechs: carports, tuinhuizen, sport- en speeltoestellen, hekken en schuttingen, solar veldopstellingen, vlonders en nog veel meer. Laat uw fantasie op de loop gaan en de opties zijn eindeloos met onze Schroefpalen.

Solar veldopstelling

Voor de plaatsing van zonnepalen in het vrije veld hebben wij op basis van onze MVS© schroefpalensysteem een compleet en uitermate doordacht montageconcept ontwikkeld. Het laat zich plaatsen als een bouwpakket, waar geen boor of zaag meer aan te pas hoeft te komen. Het vergt nauwelijks voorbereiding, is snel te plaatsen met éénvoudige hulpmiddelen, uitermate duurzaam en toch erg gunstig qua kosten. Het kan al zinvol toegepast worden bij de plaatsing vanaf 12 panelen [en is geschikt voor alle merken en typen]. Het biedt een maximale stabiliteit in iedere ondergrond en is direct 100% te belasten. Groot voordeel is, dat zelfs na een aantal jaren de schroefpalen en opstelling zeer gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken zijn. Maximaal duurzaam dus.

Voordelen schroeffunderingen:

  • Niet graven, geen beton storten
  • Extreem kosteneffectief
  • Lange levensduur en onderhoudsvrij
  • Nauwkeurig te positioneren en monteren
  • Besparing op arbeidskosten
  • Korte montagetijd, geen montagewachttijd
  • Direct belastbaar, hoge stabiliteit
  • Toepasbaar in bijna alle grondsoorten
  • Geen puinbreek- en recyclingkosten bij sloop

Geïnteresseerd?

Wilt u meer lezen over onze schroefpalen? Lees dan verder op deze pagina, of klik op de onderstaand knop om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Scroll naar boven