#3 Oost-West Solar carport concept

Elke dag opnieuw levert de zon een grote hoeveelheid energie waar we gelukkig gratis gebruik van kunnen maken. En als u dit combineert met bijvoorbeeld een carport of een overkapping met zonnepanelen levert u dat een dubbel voordeel op. Naast een mooie overkapping heeft u namelijk ook nog eens gratis energie om b.v. uw elektrische auto op te laden. Praktisch en zeer duurzaam dus. Maak het uzelf nog gemakkelijker, want met ons flexibel Oost-west Solar systeem stelt u zelf eenvoudig uw Solar Carport of zelfs een complete parkeerplaats-overkapping samen.

Universeel ruimtebesparend Oost-West Solar concept voor een Solar Carport

Deze Solar dakmodule van 6 x 6 meter, met 24 zonnepanelen is zeer geschikt om snel en makkelijk b.v. een [grote] Parkeerplaats overkapping of Solar Carport [op TT schroefpalen] te maken of het is zelfs te gebruiken als een drijvende toepassing.

Als module is het eenvoudig uit te breiden tot grotere systemen, maar ook makkelijk op te schalen tot een basis module van 12 x 6 meter waarmee dubbel diepe parkeerplaatsen moeiteloos ingevuld worden. Op deze manier is het niet alleen praktisch en duurzaam maar ook ruimtebesparend. Deze dakmodule heeft een uitermate gunstige prijs/prestatie verhouding!

Als Solar Carport van 6×6 meter in ideale oost-west opstelling, is deze versie geschikt voor twee [elektrische] auto’s naast elkaar of natuurlijk ook bruikbaar voor andere toepassingen, zoals een overkapping voor tractoren of zelfs als weidestal voor klein vee.

Eenvoudig en compleet systeem met staanders en liggers

  • Makkelijk te monteren
  • Maximaal duurzaam
  • Flexibel toepasbaar
  • Ruimtebesparend

Benieuwd naar onze huidige (Solar) Carports?

Op deze pagina leest u meer over onze carports en overkappingen. Inmiddels zijn er meerdere typen en configuraties ontwikkeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
ml Copy code